Ons verhaal…
Eind 2015 is VRcards begonnen met het testen van de eerste virtual reality kaarten. Ook om de potentie in de markt te meten. De succesvolle proef deed VRcards besluiten het aanbod te verbreden.
Het idee voor een ‘VR per post’ – concept werd onder andere bedacht door ondernemer Jelle van Dijk. Toen het idee ontstond, is hij direct samen met een talentvolle dtp-er in dienst van de Artihove Group aan de slag gegaan in Unity. Kort daarna bouwden de IT-ers een website waarin persoonlijke foto’s en een persoonlijke boodschap aan de VR-omgeving kunnen worden toegevoegd.
 
Eigen VR bril
Het voornaamste obstakel was toentertijd de Google Cardboard. Het is complex deze te vouwen. Daarom heeft het VRcards team een eigen bril ontwikkeld. Deze is eenvoudig te vouwen, makkelijk en goedkoop te versturen en van betere kwaliteit.
Begin 2016 werd VRcards een zelfstandig merk en inmiddels biedt het een breed scala aan VR kaarten.
 
Ons doel
Ons doel is om iedereen de mogelijkheid te bieden VR op een laagdrempelige manier te leren kennen. Wat is er leuker dan een originele wenskaart te sturen!
De lat ligt hoog. Wij willen continu ontwikkelen en ons op de voorste golf in de markt bevinden.
De Artihove Group
VRcards maakt deel uit van Serious Game Media, een seriousgamingbedrijf in het Zuid-Hollandse Bergschenhoek. SGM ontwikkelt onder meer gameconcepten en valt onder de Artihove Group, een groep bedrijven die zich heeft gespecialiseerd in creativiteit en IT.
Zakelijke mogelijkheden
Ook bieden wij bedrijven de mogelijkheid om werknemers en zakenrelaties per post te verrassen met een breed scala aan virtualreality-ervaringen. Neem voor de zakelijke mogelijkheden contact met ons op via info@vrcard.nl.