Groeten uit.. VRgifts!

Creëer jouw “Groeten uit…” kaart in Virtual Reality! Wat is er leuker dan een kaartje sturen naar familie en vrienden thuis, als je ergens op vakantie bent? Dit kan nog leuker, namelijk door een kaart in Virtual Reality te sturen. Een originelere vakantiekaart bestaat er niet! Bovendien voeg je ook nog jouw eigen foto’s en tekst toe aan de 360° afbeelding.

Maak nu jouw VRgifts!

Hoe werkt het? De tijd van geschreven kaartjes of zelfs digitale boodschappen in 2D is voorbij tenminste, als je indruk wil maken. Stuur daarom nu jouw ansichtkaart in Virtual Reality!

De VRgifts bestaat uit een kartonnen bril en een te downloaden app, die samen zorgen voor een intense 3D-ervaring. Na de eenvoudige montage van de bril plaatst de ontvanger zijn of haar smartphone in de viewer en bekijkt jouw vakantiebestemming in 360°, inclusief jouw eigen foto’s en tekst!

ONZE REFERENTIES :

VRGiftss heeft ons zeer positief verrast, met hun concept om het groeiproces van tomaten inzichtelijk te maken middels Virtual Reality. Met de Smartphone App en de Cardboard kunnen onze klanten en relaties een kijkje binnen ons bedrijf nemen. Wij hebben zeer enthousiaste reacties ontvangen! Alois van Vliet – CEO .