Verjaardag VRgifts

Geef vrienden, familie of jouw geliefde de verjaardag die zij verdienen. Maak een persoonlijke verjaardagsgift in Virtual Reality, de meest originele manier voor een persoonlijke boodschap. Je creëert in 3 eenvoudige stappen een persoonlijke verjaardagsgift in Virtual Reality. De jarige schiet ballonnen om erachter te komen wie hem gefeliciteerd heeft. Laat een leuke foto en een lief bericht voor de jarige achter!

Maak hier je VRgift

Beschrijving Wat is VRgifts? De tijd van de schriftelijke kaarten of zelfs digitale berichten in 2D zijn voorbij. Maak daarom nu een persoonlijke Verjaardagsgift in Virtual Reality! Voor 6,95 heb je een VRgift. De VRgifts bestaat uit een kartonnen bril en een downloadbare app, samen zorgen ze voor een intense 3D-ervaring. Na de eenvoudige installatie van de bril zet de jarige zijn of haar smartphone in de kijker en hij of zij merkt dat hij in een nieuwe wereld is. Een originele 3D verjaardagsgift met jouw eigen tekst en foto toegevoegd. Stuur de jarige een verjaardagsgift in Virtual Reality!

ONZE REFERENTIES :

VRGifts heeft ons zeer positief verrast, met hun concept om het groeiproces van tomaten inzichtelijk te maken middels Virtual Reality. Met de Smartphone App en de Cardboard kunnen onze klanten en relaties een kijkje binnen ons bedrijf nemen. Wij hebben zeer enthousiaste reacties ontvangen! Alois van Vliet – CEO .